Boekpresentatie

Op zaterdag 16 juni vanaf 14.00 uur vond de presentatie plaats van ‘De plasticwatermaffia’ in Boekhandel Douwes, Herengracht 60, Den Haag.

Aanwezig waren ca 30 familieleden, vrienden en bekenden van auteur Derk Izaks. Wilma Beijer leidde de bijeenkomst en interviewde de auteur. Jolanda Treffers, die het boek vertaalt in het Engels, las enkele passages voor. Uitgever Jeroen van der Starre , U2pi, zei hoopvol te zijn  over de verkoop: het onderwerp staat volop in de belangstelling en het boek is meeslepend geschreven.

Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Maria Westerbos, Directeur van de Plastic Soup Foundation. Ze complimenteerde de auteur die ze de eerste roman schrijvende actievoerder tegen plastic noemde.

Over de ambities van de auteur: plannen bestaan om het boek in Australië uit te brengen. Het boek speelt zich o.m. af in Bali, het Texel voor de Aussies en Kiwi’s, die zich kapot ergeren aan de vervuiling van zee en strand met plastic afval. 

Leave a Reply

Close Menu